Despre noi

Home Despre noi
Despre noi

Fă-ți afacerea să strălucească pe internet!

Ne face plăcere și îți uram bun venit pe site-ul nostru. Permite-ne să ne prezentăm în câteva cuvinte. Smart Web Innovation îți oferă suportul necesar și te ajută să faci pasul cel mare, să îți dezvolți afacerea. Alături de noi vei avea tot sprijinul unei echipe tinere de programatori gata să te ajute cu ideei noi și inovative într-o lume digitală care se află într-o continuă creștere. Indiferent că îți dorești un blog, un site de prezentare, un magazin online, un plugin, o dezvoltare nouă, te asigurăm că suntem partenerul de încredere pentru reușita ta.

Povestea noastră

Suntem aici deoarece dorim să ajutăm business-urile la început de drum sa capete contur.

Am început acest business din dorința de a ajuta un prieten să-și facă afacerea cunoscută în mediul online.

Avănd în vedere că era la început de drum, iar bugetul era redus, a ajuns la concluzia că nu își poate permite încă sa investească într-un magazin online.
De aici am preluat noi, câțiva prieteni (programatori), care au pus la punct un plan de a-i face o surpriză și de a-i reda speranța că nu există nu se poate.

După finalizarea website-ului și după prezentarea acestuia, prietenul nostru a fost extrem de încăntat și a povestit despre aceast proiect tot mai multor oameni.

La scurt timp am început să fim solicitați pentru a oferi servicii de creare site-uri web, așa că am decis să privim cu încredere și curaj această nevoie a oamenilor pentru serviciile noastre.

Cu pași mici dar hotărâți, am pus pe picioare SWEB, un business în care nevoia oamenilor este cea mai importantă.